Новини

Кельвіна Гарріса визнали найвисокооплачуванішим діджеєм

21 сентября 2017

Сьогодні новина про Кельвіна Гарріса не матиме нічого спільного з Тейлор Свіфт. Шотландський діджей знову очолив список «Forbes» під назвою «Electronic Cash Kings» (у перекладі – «Готівкові королі електронної музики»). Завдяки успішним виступам та угодам із відомими брендами, упродовж року Гарріс заробив 66 мільйонів доларів. Один раз усе-таки пригадаємо супутницю виконавця: у червні вищезгадане видання охрестило Гарріса та Свіфт найвисокооплачуванішою зірковою парою, сумісний прибуток якої становить 146 мільйонів зелених.

На срібній позиції списку найбагатших представників електронної танцювальної музики опинився француз Девід Гетта. Щоправда, регулярні шоу в Лас-Вегасі, Ібіці та участь в ролі хедлайнера на низці подій, включаючи фестиваль «Coachella», принесли йому значно менше грошей, ніж володареві верхівки рейтингу. А саме – 37 мільйонів баксів.

Одразу за Геттою опинився голландський діджей Тієсто. От він від свого попередника відстав не набагато, заробивши 36 мільйонів. Щоб здобути третє місце, виконавцеві треба було дати більше ста концертів.

Двоє американців – Skrillex та Steve Aoki – забронювали собі четверте місце з гонорарами по 24 мільйони. Нижче в топ-10 опинилися Avicii, Kaskade, Martin Garrix, Zedd і Afrojack. Із повним списком можна ознайомитися на сайті видання-ініціатора.