Новини

Кеша ошелешила людей своїми розвагами з Ніколасом Кейджем і Мериліном Менсоном

16 января 2020

Кеша (раніше відома як Ke$ha), безумовно, добре провела час під час спеціального показу стрічки «Колір з-за меж космосу» в Лос-Анджелесі, який відбувся 14-го січня. Вона змогла не лише переглянути фільм раніше його офіційної прем’єри, а й розважитися зі своїм кумиром Ніколасом Кейджем, а також Мериліном Менсоном.

Артистка поділилася в інстаграмі кількома публікаціями, котрі засвідчують нічний вихід. У першій Кеша обіймається з актором, перш ніж потім позувати з ним на червоній доріжці. «Зустріч із нашими ідолами!» – прокоментувала вона зображення.

До наступного посту виконавиця додала ще кілька знімків, де засвітився й Мерилін.

«Життя дивне та веселе. Схибленість. Мої тварини [так артистка називає фанів] знають. Минула ніч була всім», – написала вона поряд зі знімками.

У той час, як Кеші явно було весело тієї ночі, людей знімки ошелешили, позаяк це не ті особи, яких зазвичай бачиш разом.

Гумористка Вітні Каммінґс, наприклад, відгукнулася про серію знімків:

«Виникають запитання».

Ще один дописувач назвав їх «найдивнішим зібранням людей». Також про Кешу в компанії Кейджа та Менсона користувачі написали таке:

«Мені трапилися такі дивні світлини»; «Це так випадково й дивно, але я радий за вас»; «Що коїться? Мені подобається все з цим пов’язане».