Новини

Кеті Перрі викупила свого найдорожчого Орландо Блума за п’ятдесят тисяч доларів

5 декабря 2018

34-річна Кеті Перрі не поскупилася віддати кругленьку суму за побачення з Орландо Блумом, хоч він і так із нею зустрічається. У неділю співачка виступила на доброчинному шоу «One Love Malibu», яке було покликане зібрати кошти на допомогу постраждалим від пожежі «Вулсі». Минулого місяця стихія завдала величезних збитків місту та його мешканцям.

Після виступу Перрі виконала роль аукціоністки. Вона пустила власного хлопця з молотка.

«Я дуже люблю та поважаю цього чоловіка, із котрим зустрічаюся. Він – справжнісінька гроза Малібу, – мовила Кеті, коли повідомила про лот (побачення з актором на байку). – Це також означає, що коли ви будете з ним на мотоциклі, то триматимете його за різні частини тіла, від чого я буду не в захваті. Ви будете мацати його груди та шість кубиків».

Попит, зрозуміло, був шаленим. Одна з шанувальниць на ім’я Лаура поставила величезну суму за їзду на задньому сидінні залізного коня 41-річного Блума. А потім відбувався неочікуваний поворот: Перрі перевершила ставку Лаури.

«Лауро! Дівчинко, тобі це сподобається. Лауро, вибач. Я купую його за п’ятдесят тисяч доларів», – мовила знаменитість, поклала мікрофон і пішла зі сцени.

Цей випадок обговорюють у мережі. В одному з шанувальницьких коментарів ідеться: «Для тебе – це лише фінансова дрібниця! Можна було здійснити пожертву і дозволити шанувальниці пізнати раз у житті такий досвід!»