Новини

Кліп Луїса Фонсі та Daddy Yankee «Despacito» переглянули вже шість мільярдів разів

26 февраля 2019

Вуха шанувальників Луїса Фансі та Daddy Yankee не відпускає інфекційний трек «Despacito». На Ютюбі екранізацію цієї пісні переглянули вже шість мільярдів разів.

Латиноамериканські гітмейкери видали композицію в січні 2017 року. Понад два роки по тому вона все ще доводить, що є ласою для публіки.

Першим промо в історії відеохостингу, що перетнуло неймовірний рубіж, «Despacito» став 24-го лютого. Нині його найближчим конкурентом є «Shape of You» Еда Ширана, у котрого мільярд і дев’ять мільйонів переглядів.

За даними представників потокового ресурсу, на гребені популярності номінованого на «Греммі» треку його екранізацію прокручували близько двадцяти п’яти мільйонів семисот тисяч разів на день. Відтоді цей показник значно знизився, але до 2019 року кліп тримав високу планку – два мільйони вісімсот тисяч переглядів на день, повідомив «Billboard».

Раніше відео на «Despacito» стало першим на Ютюбі, котре досягло три мільярди переглядів. Пізніше – чотири і п’ять мільярдів.

Тим часом ремікс-сингл, до якого залучений Джастін Бібер, досі високо літає в чартах. Перед католицьким Різдвом 2018-го він досяг ста тижнів в американському «Hot Latin Songs Chart». На третьому місці в хіт-параді «Billboard» музичний твір перебував сто дев’ять тижнів.

Тільки Ромео Сантосу провів більше часу в чарті з піснею за 2013 рік «Propuesta Indecente». Наразі ця композиція тримає титул найчартівішого треку в списку «Hot Latin Songs» із ста двадцятьма п’ятьма тижнями.