Новини

Крейг Девід нагадав про себе новим синглом «Cold»

21 сентября 2017

Невідомо, чим саме займався останні чотири роки свого життя Крейг Девід, проте точно не музикою. Принаймні, впродовж зазначеного терміну жодних пісень музикант не випускав. Дехто вже навіть встиг забути про солодкоголосого виконавця хіта «Walking Away», та колишня R&B-зірка навіть не думав виходити на музичну пенсію.

Днями співак виклав у мережу свою нову композицію «Cold», яка, за інформацією інсайдерів, є передвісницею шостого альбому Крейга. Ті ж самі джерела стверджують, що платівка побачить світ ще до кінця поточного року і, як доказ своїх слів, наводять її назву – «Following My Intuition».

Очікується, що шостий альбом (на відміну від свого попередника 2010 року «Signed Sealed Delivered», до якого увійшли переспіви хітів Стіві Уандера і Марвін Гея) складатиметься із авторського матеріалу Девіда. На такі сподівання наштовхує і нова пісня «Cold», яка демонструє повернення Крейга до музичної стилістики часів його перших альбомів. Особисто переконатися у цьому можна послухавши останнє творіння музиканта: