Новини

Кріс Браун показав обличчя своєї другої дитини

16 декабря 2019

Кріс Браун продемонстрував серію нових знімків свого новонародженого сина Айко Каторі Брауна. На світлинах дитина затишно спить із розкритим ротиком. Одне зображення показує нам, як батько тримає чадо, а на шпитальному ліжку поруч видно його мати Амміку Гарріс.

Брізі прокоментував знімки рядком «Малюк Айко» й серцем-емодзі. Амміка тим часом виклала рядок із пісні Елвіса Преслі: «Не можу не закохатись у тебе». В інстаграм історіях породілля додатково увімкнула пісню, поки знімала малечу в себе на руках.

Перш ніж показати сина цілковито, Кріс опублікував знімок іще вагітної неньки, на якому вона причепила на округлий живіт блакитний тюль.

На іншій світлині видно, як Амміка розстебнуту смугасту піжаму. У пості вона зазначила: «Айко, ти знав, що раніше жив у моєму животику?»

Гарріс народила малюка 20-го листопада.

«Я залюбилася, коли вперше побачила тебе», – написала вона тоді в інстаграмі.

Для Кріса Брауна це вже друга дитина. У нього є дочка на ім’я Роялті від попередніх стосунків з Нією Ґузман.

Амміка вперше спричинила чутки про вагітність у травні. Це сталося після того, як Кріс назвав її на фотохостингу «бейбі мамою». Вони ніколи не говорили про її вагітність, але часто обмінювалась грайливими повідомленнями в соціальних мережах.

Поки Кріс підтримував тісні стосунки з Аммікою, між ним і Нією вирували інші пристрасті. Співак і мати його дочки змагалися за опіку над дівчиною та розмір аліментів. Артист звинуватив Нію в тому, що вона використовувала їхню дочку, як «харчовий талон».