Новини

Кріса Брауна заскочили на побаченні з колишньою Індіамері на тлі чуток, що він запліднив Амміку Гарріс

6 ноября 2019

Кріс Браун спричинив розмови про примирення зі своєю колишньою дівчиною Індіамері. 30-річного виконавця помітили на побаченні з моделлю в Західному Голлівуді в минулу суботу, 2-го листопада, після чого вони розважалися в нічному клубі.

Джерело розповіло для «Page Six», що Брізі та Індіамері знову разом.

«Вони бачать, як ідуть справи, але вона не бажає заглиблюватися в питання з дитиною. Потім вони влаштували домашню вечірку», – зазначив інсайдер.

Про романтику Кріса Брауна та 25-річної Індіамері вперше заговорили у квітні цього року. Вони розійшлися після того, як він, як повідомлялося, запліднив іще одну свою колишню подругу Амміку Гарріс. Дитина, котра нібито зачата цієї осені, буде його другою дитиною. У нього вже є дочка на ім’я Роялті від попередніх узаємин із Нією Гузман.

Тим часом зірковий тато торік то зустрічався, то розбігався з Гарріс. Це було перед тим, як вона, за чутками, завагітніла від нього. Новину про батьківство не підтвердили, і не спростували, одначе шанувальники продовжують обговорювати їхні стосунки, адже ті часто обмінювались грайливим повідомленнями в інстаграмі.

«Ось чим я зараз ласую», – написала пасія Брауна поряд зі знімком, на якому їсть кавун. Кріс відповів: «Це те, чим я теж ласую», – і додав усміхайлики-емодзі у вигляді чорта, усмішки та серця. Амміка продовжила: «Приходь уже додому».

Вони також підтримували твори одне одного. В одному дописі він похвалив її за малюнок і ласкаво називав «крихіткою», а вона сказала, що він є її «мотивацією». Окрім того Кріс намалював її обличчя на одному з боків свого гастрольного автобуса та отримав її схвалення. «Дивовижно… Просто зашарілася», – прокоментувала вона.

Кріс Браун нині зайнятий створенням нової музики. Лише через чотири місяці після виходу свого нового альбому «Indigo» і через місяць після видання його розширеної версії Браун поділився відеозаписами свіжих пісенних сесій у студії. Нещодавно співак дражнив співпрацею з Саммер Вокер.