Новини

Лана Дел Рей створює поетичний альбом

20 декабря 2019

Лана Дел Рей уже готує шанувальників до 2020 року. Артистка повідомила, що планує видати диск у стилі спокен-ворд, або ж художньої декламації, або ж «фристайл-поезії». Половина виручки від запису, який повинен прибути 4-го січня 2020 року, буде надіслана організаціям корінних американців, зазначила Лана в інстаграм-відео 19-го грудня.

Артистка так пояснила долучення до нового для себе стилю, що ближчий до гіп-гопу, аніж до співу:

«Бажала здійснити це, бо коли виконувала свою роботу з відчуттям зв’язку зі своєю родинною лінією, мені запропонували спробувати та віднайти зв’язок із лінією країни. Це було певний час тому, і це наче заклало першу цеглину наступного альбому, над яким я працювала».

Співачка додала:

«І я просто дуже прагнула віддати шану цій країні, яку я так люблю, зробивши власну репарацію. Я думаю, я б це назвала сказала власним репараційний актом. Я знаю, що це незвичний вибір, і я не маю жодних причин так чинити, окрім тієї, що мені це просто подобається. Тому поки розповсюджуватиметься мій спокен-ворд альбом, половина заробітків буде спрямована організаціям корінних американців по всій Північній Америці».

Платівка стане першою Ланиною відтоді, як вона видала останній на сьогодні лонґплей «Norman F**king Rockwell».

Для Дел Рей ділитися своїми віршами з шанувальниками – не дивина. Співачка часто публікує знімки написаного в соцмережах. Вона також готується видати книгу своєї поезії, попередня назва котрої «Фіалка озирнулася над травою» («Violet Bent Backwards Over the Grass»).