Новини

Леді Ґаґа через хвороби скасувала шоу «Еніґма»

7 ноября 2019

Леді Гага вибачилася перед своїми шанувальниками у середу, оскільки змушена була скасувати своє шоу «Еніґма». Причина – захворювання бронхіт і синусову інфекцію.

Співачка мала продовжити своє музичне резидентсво в Лас-Вегасі в середу увечері, але зайшла в інстаграм, щоб повідомити про скасування через занедужання.

Виконавиця виклала знімок, на якому зображена з кисневою трубкою в роті. Світлину вона прокоментувала:

«Я настільки спустошена, що не можу сьогодні виступити для численних людей, котрі їхали, щоб прийти до мене. Відчуваю себе вельми хворою та сумною. Я ніколи не хочу вас підводити. Я просто занадто слабка та хвора, щоб виступати сьогодні увечері. Люблю вас, маленькі монстри, я зроблю це для вас. Обіцяю».

Попри вибачення, скасування концерту викликало обурення багатьох. Особливо беручи до уваги те, що оголошення надійшло від Ґаґи всього за двадцять хвилин до того, як вона мала вийти на сцену.

«Пролетіла одинадцять тисяч кілометрів, щоби побачити Леді Ґаґу у Вегасі, і вона скасовує шоу за двадцять хвилин до початку… Люблю тебе, Ґаґа, але почуваюся спустошеною», – твітнула шанувальниця Алекс Роуз після перельоту з Великобританії до США.

Алекс розповіла «Mirror Online», що «втрачає віру» у співачку, оскільки в середу був третій скасований концерт Ґаґи, на котре шанувальниця придбала квитки.

33-річна зірка наступного разу має виступити цієї п’ятниці, але поки незрозуміло, чи буде вона достатньо добре почуватися для цього.