Новини

Леді Ґаґа назвала нову дату видання «Chromatica»: альбом прибуде цього місяця

6 мая 2020

Спершу платівка мала дістатися слухачам 10-го квітня. Але пандемія коронавірусу змінила плани.

Пізніше виконавиця розкрила трекліст альбому. Виявилося, що до його створення долучилися Аріана Ґранде, Елтон Джон і BLACKPINK. А тепер Ґаґа підтвердила й чергову дату релізу. Альбом вийде 29-го травня.

У повідомленні про відтермінування лонґплея «Chromatica» Стефані Джерманотта раніше написала:

«Нині настільки неспокійний і страшний час для всіх нас. І хоча я вважаю, що мистецтво – це одна з найпотужніших речей, які ми маємо для забезпечення радості та зцілення одне одного в ці часи, таке відчуття, що неправильно видавати його на тлі всього, що відбувається під час цієї глобальної пандемії».

Поки що знаменитість поділилася лише однією піснею з альбому – «Stupid Love». У рецензії на пісню в «NME» зазначили:

«Ґаґа, із якою ми вперше познайомились і яку полюбили, здійснила велике повернення зі «Stupid Love» – першою ластівкою свого довгоочікуваного шостого альбому. Це славне воскресіння найнезвичайнішої попзірки 21-го сторіччя й блискавичний бенґер, який готовий електрифікувати танцмайданчики».

Минулого місяця Ґаґа взяла участь у концерті «Разом удома», за допомогою котрого зібрали майже сто двадцять вісім мільйонів доларів для працівників, що борються з пандемією коронавірусу.

Співачка також приєднається до гурту BTS, Барака та Мішель Обам й інших відомих осіб під час віртуального нагородження від ютюба, організованого після того, як через пандемію скасували чимало події у США.