Новини

Ліам Пейн і Наомі Кемпбелл проводять час разом

30 января 2019

Ліам Пейн і Наомі Кемпбелл полюбляють складати одне одному компанію. Знаменитості перейшли від жвавого віртуального до реального спілкування. Їх заскочили разом у Лондоні 28-го січня. 25-річний член One Direction і 48-річна супермодель насолоджувалася концертом нігерійського співака Davido, справжнє ім’я котрого – Девід Адедеджі Аделеке. Один із глядачів концерту відзняв те, як вони покидали захід.

Наомі, котра нещодавно змінила зачіску (тепер її волосся коротше й кучеряве), вдяглася в джинсовий ансамбль, який виднівся під чорним пальто. Схоже, зірка моди старалася залишатися інкогніто: була в темних окулярах і йшла зі схиленою головою. Ліам прямував за нею.

За даними «Daily Star», Ліам і Наомі переглядали шоу з приватної комірки. Вони, як розповіло джерело, старалися не привертати увагу. Заходили й виходили через запасний вихід, жваво прямували до й від оглядової зони.

Наомі радо позувала для офіційних світлин у приміщенні, але з Ліамом не знімалася. Після перегляду концерту вони сіли в позашляховик. Один із очевидців стверджує, що Ліам обняв Наомі за талію.

Про побачення зірок стало відомо після того, як фани помітили їхні загравання в Інстаграмі. Під напівоголеним знімком артиста модель написала: «Прекрасна душа». А гітмейкер «Strip That Down» відповів: «Тільки людина з такою ж може це визначити», – і додав усміхайлик-поцілунок.

Член One Direction також прокоментував фотографію Наомі, яка демонструвала своє природне афроволосся, коли готувалася до шоу під час Паризького тижня моди.

«Досконалість, утілена в людині… не дивись на мене такими очима», – написа Ліам. Повідомляють, що ймовірна парочка ставить уподобання під інстаграм-пубілкаціями одне одного з кінця грудня 2018-го.