Новини

Ліам Пейн показав шанувальникам сідниці

11 июля 2019

Ліам Пейн показав майже. На новій світлині в інстаграмі, якою поділився майстер світлин Мерт Алас, колишній учасник One Direction сидить без одягу.

На чорно-білому знімку виконавець зображений сидячи на стільці – іменних меблях Мерта. Локацією для знімання став балкон, тож позаду Ліама видніється міський пейзаж. Пейн демонструє мускулисту руку, вкриту татуюваннями, та гаряче позиркує в об’єктив. «Дісталося моє крісло», – підписав спекотне зображення Мерт і додав гештеґи, якими натякнув, що знімок зроблений у Берліні, і що незабаром прибуде більше світлин.

З моменту публікації зображення користувачі в соцмережах шаленіють. У твіттері вони пишуть повідомлення на кшталт «Цей знімок Ліама Пейна просто вбивчий».

Не минулося, звісно, і без ненависників, на слова котрих шанувальники також хутко відреагували. Відповідаючи британському журналісту Пірсу Морґану, котрий охрестив оголену світлину «пересмикуванням обличчя», фани написали: «Ні, тобі не дозволяється висміювати Ліама Пейна. Відмовлено в доступі»; «Що ж, Кім Кардашіан викладає знімки, як цей. Думаю, нічого поганого в тому, що Ліам теж викладає, немає. Робіть це. Поки молоді».