Новини

Ліам Пейн спростував чутки, що він почав зустрічатися з Майєю Генрі, коли та ще була неповнолітньою

8 ноября 2019

Ліам Пейн публічно висловився про вік своєї дівчини Майї Генрі, після того як шанувальники почали обговорювати те, скільки ж їй насправді родів.

Колишній учасник One Direction зустрічався з моделлю та початковою акторкою протягом останніх кількох місяців, залишаючи шанувальників у здогадкх: вісімнадцять їй, чи дев’ятнадцять, оскільки інформація, доступна в інтернеті, суперечлива.

Хоча в багатьох новинах стверджували, що їй дев’ятнадцять, шанувальники з орлиними очима помітили: батько Майї прославився тим, що витратив шість мільйонів доларів на її кінсеаньєру (святкування п’ятнадцятиріччя дівчини в латиноамериканських країнах, яке символізує перехід від підліткового віку до дорослого життя). Вечірка відбулася ще 2016-го року, а це значить, що нині Майї може бути лише вісімнадцять.

Фан гітмейкера «Strip That Down» твітнув:

«Кожна стаття про дівчину Ліама каже, що їй дев’ятнадцять, коли їй насправді вісімнадцять. Це навмисно, тому що під час просування цієї смішної піар-кампанії для неї, вони сказали, що разом уже рік, а це означає, що Ліам закрутив роман із сімнадцятирічною».

Однак Ліам наполягає, що правдивості у претензіях немає. Артист відповів:

«Дев’ятнадцять. Не вір усьому, що читаєш в інтернеті».

Раніше виконавець приписував новому коханню «повернення щастя» у його життя після торішнього розлучення з матір’ю свого сина Беара Шеріл Коул.