Новини

Ліам Пейн відсвяткував на широку ногу 25-річчя

31 августа 2018

Святкування на індонезійському острові відбулися 29-го серпня. Серед гостей була американська акторка Вікторія Джастіс та співак із Il Divo Себастьєн Ізамбар. Іще подію не проґавила зведена сестра Вікторії, Медісон Ґрейс, котра поділилася знімками та відео захожду з користувачами Інстаграму.

На одному з відео Ліам убраний у чорне готується розрізати величезний торт, виготовлений для нього в музичній тематиці. Медісон також виклала знімок традиційного індонезійського мен, котре включає підсмажене на грилі м’ясо та макарони з молюсками.

Гостей у театрі просто неба розважали грою на традиційних для регіону барабанах. 17-місячного сина виконавця, Беара, на вечірки не відзняли. Вважають, що він залишився у Великобританії з матір’ю, британською співачкою Шеріл.

Минулого місяця Ліам повідомив про розрив із колишньою учасницею Girls Aloud. Відтоді він, як повідомляють, з’їхався з двадцятирічною моделлю Кайро Двек, яку запросив на романтичну подорож Італією.

Сам артист не опублікував жодного знімка чи відео з вечірки, але виклав знімок супергеройської карти іменинника, яку йому подарували батьки. У відео Ліам також подякував фанам за привітання.

Викоанавець «Strip That Down» нещодавно зазначив, що почувається «кламким» після розколу стосунків. Під час радіошоу він розповів: «Зі мною все гаразд, але я трохи ламкий станнім часом. Ні, не переймайтеся, зі мною все добре. Очевидно, ще чимало всього, що мені потрібно вирішити в житті».

Через особисті перипетії Ліам відклав видання сольного альбому. Він вирішив змінити кілька треків, щоб відобразити в них припинення стосунків.