Новини

Ліла Вейна шпиталізували після кількох судомних нападів

21 сентября 2017

Як повідомляє ресурс «TMZ», 34-річного репера виявили непритомним у готельному номері в Чикаго. Було це в неділю по обіді. Артиста доправили до найближчого шпиталю, де він наразі й перебуває. Концерт у Лас-Вегасі, який Вейн мав дати позаминулої ночі, скасували.

Виконавець, справжнє ім’я котрого Двейн Майкл Картер молодший, хворіє на епілепсію. Останніми роками його неодноразово шпиталізували через судомні напади.

2013 року артист розповів: «Погана новина: я – епілептик,  схильний до знепритомнення. Це трапляється не вперше, не вдруге, не втретє, не вчетверте, не вшосте і не в сьоме. У мене була купа нападів, про які ви ніколи не чули. Але цього разу справа була дійсно кепська, бо судоми трапилися три рази поспіль. На останній із них мій серцевий ритм знизився на тридцять відсотків. У принципі, я міг померти, ось чому все так серйозно. Але причиною судом слугують постійні стреси, відсутність відпочинку та перенавантаження».

Торік, до слова, репера шпиталізвали після вимушеного приземлення літака.

Минулого місяця Вейн натякнув, що його довгоочікуваний альбом «Tha Carter V» може нарешті бути виданим. Спершу дата релізу призначалася на 2013, потім була серія затримок і низка несприятливих для представлення диска подій. Але репер останнім часом підбадьорює шанувальників звістками, що альбом «завершений» і «готовий до прослуховування».