Новини

М1 показав спецпроект про Макса Барських

9 января 2018

8 січня ексклюзивно на головному музичному телеканалі країни дворазовий володар звання «Співак року» за версією M1 Music Awards розкрив подробиці наймасштабнішого шоу 2017 року «Туманы». Глядач побачив Макса Барських таким, яким він є поза сценою: зворушливою дитиною, серйозним чоловіком, щасливим артистом… Також музичний спецпроект познайомив глядача з Миколою Бортником, завдяки чому він зміг зрозуміти звідки звичайний хлопець з Херсона черпає натхнення, як поєднує в собі глибину і безпосередність, зрозумів суть його принципів і спілкування.

Макс Барських: «Я почуваюся найщасливішою людиною! Моє хобі з часом перетворилося на справу життя, і тепер я не уявляю себе без музики. Я вдячний долі за всіх, хто є в моєму житті, всіх, хто вносить у неї творчість і натхнення. Ось і залишилися за плечима 10 років шляху. Багато що відбулося за цей час, але я ніколи не забуду самого початку».

Алан Бадоєв, продюсер артиста і режисер шоу: «Ми познайомилися 10 років тому на “Фабриці зірок-2”. Чи була це доля? Не знаю. Швидше аварія двох поїздів з абсолютно різними вантажами, зіткнення на максимальній швидкості, результатом якого стало щось третє. Так буває, коли двоє людей змінюють один одного до невпізнання і визначають вектор життя на багато років вперед. Це — більше ніж дружба, це — дружба творчості. Я радий знати Макса Барських і ще більше Миколу Бортника. Це — абсолютно різні люди, але обидва прекрасні, хоч і дикуваті».

Прем’єра музично-документальної стрічки відбулася 8 січня в 19:00 на телеканалі М1.

Режисер спецпроекту — Дмитро Кочнєв, другий режисер — Яна Мазана.