Новини

Machine Gun Kelly приготував новий безжалісний твір «Bullets With Names» для Емінема?

16 марта 2020

Machine Gun Kelly випустив нову пісню під назвою «Bullets With Names», у якому він, схоже, хвалиться тим, що «вбив» Емінема. Ви можете послухати композицію нижче.

Репер зі штату Огайо, справжнє ім’я котрого – Колсон Бейкер, готується видати свій п’ятий альбом «Tickets To My Downfall». Порцією проєкту, доріжкою «Why Are You Here», артист уже встиг поділитися.

Тепер він запросив колег зі сценічними іменами Young Thug, RJMrLA і Lil Duke, щоб записати черговий сингл.

У композиції «Bullets With Names» артист читає вогнепальні рядки, імовірно, спрямовані в бік Маршалла Метерза:

«Поглянь, у мене куля, на якій чиєсь ім’я. Я вищий за тебе [в оригіналі – «I get up on ’em», де «em»може бути натяком на Емінема], Мені навіть не потрібно прицілюватися. Убив козла [в оригіналі – «GOAT», що в перекладні значить «козел», а ще може бути абревіатурою «greatest of all time» (найвидатніший в історії)], і на моїй куртці плями […] Витяг його труну та поїв на ній. Покликав його су*у, показав свій статевий орган, дозволив їй лежати на ньому».

Machine Gun Kelly підтвердив назву свого нового альбому на початку року. Поки не встановлено точну дату видання, але відомо, що він був у студії разом із Тревісом Баркером, учасником «Blink-182», котрий узявся за продюсування диска з Trippie Redd, blackbear, Goody Grace і Mod Sun.

Ще в січні Machine Gun Kelly зазначив, що до планує запросити для запису студійника Берта Маккрекена із гурту The Used.

Раніше винуватець новини також уточнив відомості про зміну музичного напряму лонґплея (колись він поділився, що відійшов від рок-звучання):

«Я бажаю перефразувати те, що сказав: ідеться про поппанк-альбом 2020 року.

Про зміну музичного напряму MGK натякнув ще влітку, коли твітнув:

«Через десять років люди все ще не розуміють цього простого факту: ви не можете зачинити мене в межах одного жанру».