Новини

Мадонна скасувала концерт у Лісабоні за сорок п’ять хвилин до виходу на сцену

20 января 2020

Мадонна скасувала своє вчорашнє шоу в Лісабоні за сорок п’ять хвилин до того, як повинна була вийти на сцену. Причина – травма, яка досі заважає виконавиці.

Наразі попкоролева перебуває у світовому турне «Madame X» на підтримку свого виданого в 2019-го альбому. Гастролі включають низку шоу в столиці Португалії.

Учорашній концерт офіційно скасували о 19:45 за місцевим часом, коли власники квитків отримали електронний лист від організаторів:

«Нам шкода вам це повідомляти, але Мадонна не в змозі виступити цього вечора», – ідеться в оголошені, котре прибуло на і-мейли за сорок п’ять хвилин до того, як артистка мала тішити публіку.

Пізніше Мадонна вибачилася перед своїми шанувальниками за скасування в інстаграм-пості, де написала:

«Вибачте, що я повинна була скасувати сьогоднішній виступ, вночі, але я маю слухатися свого тіла та відпочивати!»

Пригадавши «вайт порт» [портвейн], який вона випила на сцені під час попереднього концерту в Лісабоні, і який «допоміг їй пережити решту шоу», артистка додала, що сподівається побачити своїх шанувальників на наступному концерті завтра увечері (21-госічня):

«Побачимося у вівторок, схрестила пальці».

Минулого тижня Мадонна поділилася відео, на якому показала, як нині готується до своїх живих шоу. Публікацію зірка обрамила словами:

«Як травмована Мадам Ікс прогрівається для шоу… вельми обережно!»

Натепер Мадонна скасувала вісім шоу в межах туру «Madame X». Іще в листопаді співачка розповіла шанувальникам про «нестерпний» біль, який змусив її скасувати три концерти в Бостоні.

Артистка відмовилася й від двох виступів у Нью-Йорку. Причиною цього, як повідомили організатори того концерту, стала травма коліна 61-річної співачки.

27-го січня Мадонна привезе свій тур «Madame X» до Лондона.