Новини

Макс Барських відіграв сольний концерт у Києві

21 сентября 2017

20 листопада в київському концерт-холі «Stereo Plaza» з аншлагом відбувся великий сольний концерт Макса Барських. Продюсер артиста, режисер Алан Бадоєв, в роботі над програмою концерту відмовився від усього, що могло б відволікати увагу публіки від артиста і його музики — на сцені не було ні громіздких декорацій, ні величезних екранів, ні балету. Єдине, що відтіняло артиста — це світлове оформлення європейського рівня. Дизайн світла був збудований таким чином, щоб візуально об’єднати артиста на сцені і глядача в залі.

Під час шоу, крім відомих хітів, Макс Барських презентував англомовний трек «Welcome To LA», виконаній у незвичному для артиста стилі хіп-хопу.

Цей трек увійшов до мультижанрового EP Макса Барських та є музичною ілюстрацією до переїзду в Лос-Анджелес, де співак провів останні півроку. Англомовний міні-альбом артист готував у повній секретності протягом останніх двох років, а його реліз відбудеться на початку грудня.

На шоу завітали колеги і друзі музиканта: Наталя Могилевська, LOBODA, Анна Сєдокова, Нателла Крапівіна, Руслан Квінта, Олег Боднарчук, Надя Дорофеєва, Alekseev, група REAL O і багато інших.

Макс Барських чотири рази виходив до шанувальників на біс, виконавши хіти «Хочу танцевать», «Подруга-ночь», «Dance», «HLOP, HLOP, HLOP». Йдучи співак пообіцяв, що після такого неймовірного концерту, він обов’язково виступить у столиці ще раз до кінця року.