Новини

Мати Ферґі наполягла на тому, щоб артистка видала платівку без лайки

15 декабря 2017

Співачка видала свій другий студійник у вересні. Шанувальникам артистки випала нагода прослухати її нову платівку черед десять років після того, як Ферґі представила перший сольний альбом «The Dutchess».

Появу диска, можливо, трохи відтягнула ненька виконавиці. У запису «Double Dutchess» взяли участь репери YG і Рік Росс. Коли мати Ферґі, котру звуть Терезою, дізналася про запис альбому, вона порекомендувала доньці готувати пісні без жодних непристойних натяків чи нецензурної лексики.

«Моя мама хотіла переконатися, що я готую чисту версію, версію зі схваленням батьків, – поділилася співачка під час вечірнього телешоу 14 грудня. – Усе тому, що вона ходить до своєї церкви й іноді пропонує людям ознайомитися з альбомом. Вони б неправильно зрозуміли, якби там було гаряче слівце, тож ми створили цілковито чисту версію».

Ферґі також пояснила, що вирішила записувати чисту версію платівки, бо її син Аксель Джек, якого вона ділить із колишнім чоловіком Джошем Дюамелем, коротко з’являється в кліпі на трек «A Little Work».

Вищезгадана композиція – одна з найінтимніших в альбомі, адже виконавиця, як вона сама зазначила, писала текст під натхненням від своєї минулої битви з наркозалежністю.

«Ця пісня дійсно автобіографічна, і вона одна з тих, у котрій я справді розповіла про все, у якій вилила все своє серце, – зазначила 42-річна співачка. – Ця пісня дійсно особиста, позаяк у ній іде мова про недосконалість і ствердження «Гаразд, ми всі – дещо недосконалі»».