Новини

Майлі Сайрус нагадала, як вони з Селеною Ґомес були інопланетянками

17 июля 2019

Майлі Сайрус пригадала юні роки з Селеною Ґомез. І відбулося це після жарту в мережі. Користувачі соцмереж кепкували на тему ймовірного штурму Зони 51 – секретної військової бази США, на якій, снують чутки, тримають інопланетян.

Учора 26-річна співачка й акторка відреагувала на мем. Вона поділилася давнім знімком себе та колеги. На світлині Сайрус і Ґомес убрані як інопланетянки.

Зображення зроблене в часи знімань Майлі в серіалі «Ганна Монтана». Саме в одному з епізодів останнього знаменитості й носили яскраво-сині костюми істот з НЛО.

«Ми з Селеною Ґомез на шляху до Зони 51», – прокоментувала знімок попвиконавиця.

На додаток виконавиця «Younger Now» виклала самознімок із прибульцем, на якому вона вдягнута в костюм бургера. У коментарі поруч зазначено: «Одного разу в Зоні 51».

А на ще одному знімку вона цілується з головатим інопланетянином. «Я погано впливаю навіть на інопланетян. Зона 51», – написала поряд співачка.

Вірусний мем «Raid Area 51» почався з фейсбук-публікації під назвою «Штурм Зони 51». У повідомленні людям запропонували зібратися увечері 20-го вересня та пробратися в зону, щоб побачити прибульців. На жарт відгукнулося понад мільйон людей. Вони стверджували, що приєднаються до події. Після цього прес-секретар ВПС США Лора Макендрюс оприлюднила за допомогою «USA Today» заяву, у якій попередила людей:

«Територія випробувань і тренувань у Неваді – це місце, де військово-повітряні сили тестують бойові літаки та навчаються польотів. Будь-яка спроба незаконного доступу до військових об’єктів або військових полігонів є небезпечною».