Новини

Майлі Сайрус зніметься з Демі Ловато в серіалі

17 марта 2020

Майлі Сайрус об’єдналася з Демі Ловато для свого нового IGTV-серіалу «Світлі голови: Наживо з Майлі».

27-річна співачка проводить щоденний серіал в інстаграм лайві зі своєї обліківки, де спілкується з експертами та знаменитостями про їхні практики щодо того, як залишатися позитивними під час пандемії коронавірусу.

У понеділок 16-го березня вона завітала на соцмережеву платформу, щоб повідомити: її наступною гостею буде Демі Ловато.

Сайрус подражнила:

«Я вкрай схвильована і, думаю, мої фани та послідовники також. Серіал «Світлі голови: Наживо з Майлі» вийшов на геть новий рівень. Одна з тих жінок, що надихають найбільше, і яку я маю честь останні п’ятнадцять років називати подругою, зробила себе доступною для мого інстаграмного живого шоу».

Виконавиця «Slide Away» зазначила: її однолітка буде готова поспілкуватися про різні способи, у які вона залишається оптимістичною в похмурі періоди, а також тактики, що вона використовує.

Майлі почала знімати серіал у понеділок зі своїм терапевтом, доктором Даніелем Аменом, у надії, що це «додасть світла в похмурий час».

Зірка «Ганни Монтани» пояснила, чому вирішила розпочати серіал після того, як уряд запропонував людям залишатись у приміщеннях, щоб уникнути розповсюдження вірусу:

«Я звернулася до своєї громади й хутко отримала чудову відповідь! Тож раді анонсувати гостей, і я хотіла б, щоб ви уявили, кого бажаєте бачити найдужче в моєму серіалі. Цей серіал НЕ буде політичним чи навіть про хворобу, це суто про НАДІЮ та ескапізм!

Я з моїми гостями використовуємо наш вплив і платформу, щоб сприяти оптимізму, що долає часові та соціальні дистанції, і доводимо, що це не означає ізоляцію! Нам так пощастило мати технологію, яка дозволяє нам залишатися в єдності!»

Серіал виходитиме в ефір з понеділка по п’ятницю.