Новини

Мерая Кері скасувала австралійський тур

10 августа 2018

Спочатку американська діва запланувала гастролі в обох країнах на лютий цього року, але перенесла поїздку на вересень і жовтень. Сьогодні ж, 10-го серпня, виконавиця «Touch My Body» оголосила, що концерти скасовані через «конфлікт планування», і додала, що працює над новою музикою.

«Із величезним жалем повідомляю, що не зможу відвідати Австралію та Нову Зеландію цього року. Але я обіцяю найближчим часом обрати нові дати концертів, – зазначила Мерая в Фейсбуку. – Я працювала над новою музикою й просто не можу дочекатися, щоб поділитися нею з вами цього року».

Звістка про скасування частини туру з’явилася після того, як Мерая відмовилася від серпневого виступу на англійському «Livewire Festival». У липні вона повернулася до Лас-Вегаса, де з 31-го серпня дасть шість концертів поспіль в одному з розважальних закладів.

Минуло вже чотири роки відтоді, як артистка видавала студійний альбом. Її останній сингл «I Don’t» з’явився 2017 року. Йому не вдалося потрапити навіть у топ-80 в американському сингловому чарті «Billboard Hot 100».