Новини

На Джея Зі позвався до суду професійний боксер

22 мая 2019

Даніель Франко поскаржився служителям Феміди на чоловіка Бейонсе та його партнерів із «Roc Nation Sports» через важкі травми головного мозку, яких він зазнав після трьох боїв за сімдесят дев’ять днів.

Боксер стверджує, що підписав угоду зі спортивним агентством Джея Зі 2015-го року, і переміг у перших п’яти боях, як представник «Roc Nation». Але потім його збив із ніг грип, тож Даніель не міг готуватися до грандіозного бою 2017-го року.

У судових документах, отриманих «TMZ», Франко стверджує, що він сказав своїм керівникам відкласти або скасувати бій, але вони змусили його вийти на ринг. Він програв у третьому раунді. Через п’ятдесят днів був черговий бій, а ще через місяць – третій.

Спортсмен стверджує, що представники компанії не переконалися, що він відновив фізичну форму перед третім поєдинком, і переконаний, що переніс два переломи черепа та кровотечу мозку, які можна було виявити.

У результаті, стверджує позивач, він зазнав серйозного ураження головного мозку: у нього діагностували крововилив у мозку і перехід у кому. Лікарям необхідно видалити шматок черепа Даніеля, щоб зняти кров’яний тиск.

Франко все ще страждає від тяжких неврологічних і когнітивних проблем. Він має завжди носити шолом, щоб захистити свій мозок.

Колишній боєць стверджує, що Джей Зі та його компанія нехтували його повноцінною захищеністю, тож він вимагає компенсації збитків.