Новини

Настя Каменських і Надя Дорофєєва представили скандальний трек

21 сентября 2017

Несподіваний дует є батлом двох красивих дівчат, різних за віком, стилем і темпераментом, які одночасно перебувають в одному клубі в різних компаніях. Конфлікт, що набирає обертів, переростає в справжнє зухвале протистояння, у фіналі якого відбувається примирення — взаємний обмін втішними компліментами.

Потап, автор пісні і продюсер: «Ми довго думали над тим, як поєднати в одному дуеті, двох дуже схожих між собою, але одночасно таких різних за типажем і музичним стилем, співачок. І спільними творчими силами створили хіт-розривну бомбу. Мене надихнула стаття в соціальній мережі з підбіркою найбільш дратівливих фраз-штампів інтернету. Серед них знайшлися і “Абнимос”, і “Досвидос”, і “Ничесе”… Настя і Надя внесли в пісню своє бачення: наприклад, наспів «Ничесе» — ідея Насті, а без Надіної фантазії не було б таких слів, як “девочки-skinny”».

Робота над новим музичним експериментом відбувалася протягом трьох місяців, а остаточна версія була затверджена за один день до прем’єри в прямому ефірі. За словами Насті і Наді, цей трек є їх абсолютно новим творчим проявом, і такого сюрпризу не очікували навіть найвідданіші шанувальники. Поява «Абнимос/Досвидос» на церемонії M1 Music Awards не залишила глядачів байдужими і викликав справжній фурор.

Новинка вже доступна для прослуховування в Apple Music і придбання в iTunes, і скоро з’явиться в ефірі радіостанцій країни.