Новини

Наталія Гордієнко показала, як відпочила з сім’єю в Греції

8 октября 2018

Сім’я обрала апартаменти в одному з місцевих селищ. На думку виконавиці, саме такий варіант є найкращим для малюків – Єлізавети та Валентина. Він поєднує море і традиційний «відпочинок у бабусі». Власними спостереженнями та враженнями Наталія не забуває ділитися на своїй сторінці в Інстаграмі.

«Тут немає білого піску на пляжі. У нашому селі – півтори таверни, жодного магазину, дюжина рибальських човнів у гавані і сорок хвилин пішки до найближчої цивілізації. Із туристів – тільки ми, місцевий півень вранці співає нам пісень, удень добре чутно, як гуси кричать «га-га-га» грецькою, а у дворі нашого будинку ростуть гранати й інжир. Уже на другий день місцеві впізнають тебе й обов’язково вітаються, а власник апартаментів пам’ятає твій попередній візит і дуже радий тебе бачити, – зазначила виконавиця. – Я люблю саме цю, саме таку Грецію. Це мій другий дім, мені тут добре і спокійно!»

Разом із дочкою та сином Гордієнко навіть кидала камінці у воду та загадувала бажання про те, щоб якомога швидше туди повернутися. Такий душевний сімейний відпочинок просто необхідний артистці перед важливими подіями у її творчому житті:

«Хтось дає собі обіцянку змінити все з понеділка, хтось – із нового року, а ми знайшли свою точку відліку, – усміхається Гордієнко. – Недавній день народження Павла став відмінним приводом продовжувати рухатися вперед і досягати ще більшого, про що раніше навіть не мріялося. Тепер, коли у нас є кілька глобальних цілей – відступати не можна, не потрібно, та й просто неможливо!»