Новини

Наталка Карпа презентує відео на пісню «Вірна»

21 сентября 2017

Наталка Карпа: «Одразу після презентації кліпу «Плюс один», з тією ж командою режисера Леся Панчишина ми вирушили на Шрі-Ланку для зйомок нового відео. Півроку ми працювали над треком і відеокліпом і от нарешті можемо презентувати найекзотичнішу відеороботу за всю історію Наталки Карпи)). У пісні «Вірна» є слова «залежна і вільна, але завжди вірна я». Це вірність своїм поглядам, принципам та й врешті-решт вірність «своїм» людям і своїм внутрішнім обіцянкам. Зараз це на вагу золота незалежно в якому куточку світу ти знаходишся. З цим меседжем ми і вирушили на Шрі-Ланку».

Режисер відеороботи Лесь Панчишин знайшов і відзняв десятки знаків кохання на узбережжі Індійського океану. Героями відеокліпу стали місцеві жителі, яких команда зустрічала під час подорожі островом. Вони ділилися своїми емоціями щодо таких цінностей, як кохання, вірність і щастя. Це саме ті істини, які є життєвою основою для всіх людей на планеті Земля незалежно від релігії, раси та віку. Найяскравіші з них в результаті і потрапили у відео.

Особливе місце в кліпі займає природа Шрі-Ланки, її флора та фауна. Та найефектніші кадри могли і не потрапити у кінцеве відео. Під час знімання дроном він випадково зачепився за ліани у джунглях і знімальній групі довелось не одну годину його шукати. Все ж місія була виконана і атмосферні кадри узбережжя Індійського океану таки стали окрасою нового відео на пісню Наталки Карпи та діджея Glova «Вірна».