Новини

Наталка Карпа знялась у сексуальному відео на пісню «#ЛітоЛіто»

21 сентября 2017

Прямісінько посеред літнього сезону Наталка Карпа таки вирішила відзняти відеоверсію та продовжити літо як мінімум до Нового року. Тим паче, що відпочивати на березі моря під спекотним сонцем можна і весь рік. Все, що для цього потрібно, лише авіаквитки та величезне бажання знову потрапити в атмосферу улюбленого сезону — і можна летіти за літом на край світу!

Ідеальний саундтрек літнього відпочинку візуалізував режисер Володимир Шурубура, образами та стилем займалась стиліст Марина Круглова, також у відеокліпі знялись друзі співачки: музикант Орест Галицький, чарівні моделі Вероніка Островська та Анна Божик, стронгмен Сергій Конюшок з друзями. Локацією для зйомок став City Beach Club.

За задумом режисера більшу половину кадрів довелось знімати на даху і у воді. Попри  шалену боязнь висоти, Наталка провела практично півдня на височезних підборах на краю даху. А потім ще й близько години в басейні за далеко не спекотної погоди у Києві. Як зізналась сама співачка, у неї під час зйомок не спадала висока температура. Та результат старань всієї команди має всі шанси стати також не менш #hot, адже текст пісні виявився місцями занадто провокативним.

Наталка Карпа: «Перша версія пісні «#ЛітоЛіто» не пройшла цензуру радіостанцій, нас попросили замінити слово «задок» в тексті на щось більш пристойне))). А я вже до нього звикла, адже це дуууже вдала назва однієї з найбільш ефектних частин мого тіла. Подивимось тепер чи пройде цензуру це слово на ТV разом з картинками. Нарешті ж має в Україну добратись світова мода на апетитні форми!»

Відео «#ЛітоЛіто» Наталки Карпи вийде в Україні на українській мові, але паралельно співачка з командою вирішили відзняти ще й англомовну версію.