Новини

Нік Джонас представив мінімалістичний кліп на пісню «Right Now»

28 сентября 2018

Минув місяць відтоді, як Нік Джонас представив підкорювача клубів «Right Now» за участю Робіна Шульца. Наймолодший із Jonas Brothers нині порадував шанувальників екранізацією пісні, яку написав зі співачкою Скайлар Ґрей. У ролику на майже три з половиою хвилини він виконує пісню на чорному тлі, тим часом на обличчя виконавця проектують різноманітні спалахи світла.

«Просто зараз, знаєш, я скучаю за твоїм тілом, Тож я не хочу, щоб хтось цілував тебе, доки ти не повернешся додому. І я присягаюся, що наступного разу триматиму тебе й не захоу нікуди відпускати. Ти ніколи не будеш самотньою, Я ніколи тебе не відпущу», – співає Нік.

Коли композиція вперше дісталася слухачам, публіка була впевнена, що в трекові йдеться про наречену артиста Пріянці Чопрі. Фани знали, що індійська актриса постійно їздить по світу, тож природно, що вони таке припустили. Попри розмови, офіційного підтвердження, кому саме присвячена пісня, не пролунало.

«Right Now» – це перший сумісний твір Ніка та Робіна. Останній під час інтерв’ю розповів про композицію таке: «Це пісня, над якою я довго сидів, але я опинився в потрібний час із потрібною для об’єднання зусиль людиною».

Нік розповів, що незабаром представить інші свіжі пісні: «Я також був у студії з Тімбалендом і TMS, котрі є чудовою продакшн-групою за межами Великобританії. У наступному творінні я хочу поділитися новою порцією натхненних впливів».