Новини

NK випустила спільний трек і кліп із De La Ghetto

29 марта 2019

NK | Настя Каменських презентувала новий погляд на свій перший іспаномовний хіт, додавши до нього справжнього голосу made in Puerto Rico. Завдяки De La Ghetto трек зазвучав по-новому — і це не дивно: він є номінантом на Grammy і одним із найвідоміших латиноамериканських артистів в жанрі реггетон. Композиція отримала оновлене звучання, доповнене яскравим реп-перфомансом від De La Ghetto — автентичним пуерторіканським бітом і нотками реггетон.

De La Ghetto відомий кліпами з мільйонами переглядів, а також гучними колабораціями з J Balvin і Daddy Yankee. Відео його недавнього дуету з Sofia Reyes б’є рекорди YouTube, набравши вже понад 485 млн переглядів.

— З NK просто неймовірно круто працювати і співати. Вона — cosmopolitan girl зі справжнім латиноамериканським характером. Я був захоплений її стилем і пристрастю з моменту, коли почув “Peligroso” по радіо вперше. Я пам’ятаю, як начитав під неї реп — і з цього, схоже, все й розпочалося, — розповів De La Ghetto.

— Я просто безмежно щаслива, що моя “Peligroso” підкорює все більше сердець слухачів — як в Україні, так і в Латинській Америці. Працювати з De La Ghetto було дуже здорово, і результат вийшов неймовірний. Усією своєю творчістю я кожен день показую, що музика не має кордонів. І успіх “Peligroso”, який сьогодні заграв новими гранями, — найкращий тому доказ! — поділилася Настя Каменських.

Гарячий ремікс доповнило стильне відео. Це історія про те, як спалахує пристрасть між чоловіком і жінкою — як вогонь, який у відео символізує почуття героїв. Інтернаціональний хіт знімала команда професіоналів, одночасно у двох містах на різних континентах — в Києві і в Майямі. Режисером кліпу стала Тата Белініна.

 

Відсьогодні трек доступний на всіх ключових музичних платформах.