Новини

Обранець Брітні Спірс Сем Асґарі запевняє, що планує одружитися з попзіркою

5 сентября 2019

Хлопець Брітні Спірс Сем Асґарі наполягає на тому, що для пари в майбутньому пролунають весільні дзвони. Особистий тренер виконавиці розповів «Entertainment Tonight», що «безумовно» планує побратися з Брітні.

«Це те, що повинна робити кожна пара. У цьому вся суть відносин. Ми – сім’я», – зазначив 25-річний обранець Спірс.

Асґарі додав, що його мати Фатіма та сестри люблять його дівчину.

«У мене три сестри. Ми багато разів зависали разом. Ми зустрічаємося три роки, і мої сестри її люблять, моя родина любить її. Моя мама живе в іншій країні, але, коли була тут, вона познайомилася з нею».

Сем також подружився з синами Брітні, Шоном Престоном і Джейденом Джеймсом, яких охрестив «дивовижними».

Асґарі познайомилася зі знаменитістю, коли вона запросила його на знімання свого музичного відео «Slumber Party». Це сталося після того, як друг передав знімок Сема кастинґ-агенту співачки.

«(Брітні сказала): «Я хочу цього хлопця». Так воно й сталося. Ми зблизилися на знімальному майданчику. Ми говорили… а потім обмінялися текстовими повідомленнями й іншим, знаєте… як звичайна пара», – пригадав інтерв’юйований.

Тренер додав:

«Що мені найбільше подобається в моїх стосунках, так це те, що вони такі нормальні. Це не гламур чи щось таке. Вона надихає мене працювати, і я можу так багато їй дати, ходити в спортзал, ходити на роботу, мати врівноважене життя. Ми можемо надихатися одне одним тут і там, і справді рости одне з одним».

Щодо інших родинних новин Брітні Спірс, то нещодавно батько її дітей посприяв тому, щоб дід не бачився з нащадками.