Новини

Олег Винник провів вихідні в компанії шанувальників

13 марта 2018

Упродовж двох днів артист виступив у Броварах для десятьох тисяч глядачів. Квитки на концерт Винника 8-го березня розкупили за два тижні від початку продажів. У зв’язку з цим менеджмент артиста вирішив організувати додаткове шоу.

Зустріч Олега з публікою відбулася в спорткомплексі, який до цього не використовували як концертну залу. Тож на плечі організаторів лягли всі дрібниці. Для комфорту публіки продумали розстановку стільців, гардероб і проходи.

Шанувальники тепло зустріли свого улюбленця: оваціями, сотнями букетів і зізнаннями в любові.

Виступ Винник почав з інтро та ліричного треку «Лишь ты одна». Наступні три години він радував публіку різноманітністю стилів і жанрів, улаштувавши вечір несподіванок. Разом із упізнаваними «Вовчицею», «Пленом», «Нино» і «Як жити без тебе», співак виконав давніші треки «Метель», «Як ти там», «Нецілована». Іще винуватець події представив перші плоди двомісячної роботи в студії – душевну композицію «Передчуття» та живу й мелодійну «Ты в курсе».

Пісня «Ты в курсе» стане головною в новому концертному турі виконавця, який почнеться в кінці травня й охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десять стадіонів країни. Завершаться гастролі 7-го листопада великим концертом у столиці.