Новини

Осінньо-зимова казка зі світлим сумом: у мережі з’явився новий кліп Каміли Кабелло

11 октября 2018

Зніманнями керував режисер Дейв Меєрс. У кліпі знявся атор Ділан Спроус. Починається трихвилинне відео кадрами, на яких кубинська виконавиця прогулюється парком. Посеред барвистого опалого листя вона згадує померлого хлопця. Цього хлопця і грає Ділан. У пам’яті героїні виринають хвилини, проведені разом із коханим: як вони грали на фортепіано, сміялися, бігали. Потім Каміла заглиблюється в парк, а заразом і сезон змінюється. Відео стає драматичнішим.

Оркестрову версію «Consequences» артистка представила 8-го жовтня. Під час «American Music Awards» вона виконала пісню наживо. Каміла, на думку деяких осіб, ризикувала, коли вирішила зробити цю композицію синглом. Мовляв, пісня має не таке звучання, як її вже розкручені на радіо треки. Одначе співачка відмовилася від такої обережності.

Кабелло не захотіла підігравати публіці й видавати те, що від неї очікують. «Я роблю те, що мене захоплює і якнайчесніше показує вам, ким я є, – поділилася колишня учасниця дівочого гурту Fifth Harmony. – Я хотіла закрити цей розділ піснею, котра викликає у вас почуття, змушує думати про когось, кого ви любили й утратили, котра змушує вас думати про те, як це – любити когось настільки глибоко».