Новини

У кліпі на пісню «I Love Me» Демі Ловато бореться сама з собою

6 марта 2020

Демі Ловато завдала удару власному внутрішньому демону. Через кілька днів після оголошення про прибуття її найновішого синглу «Anyone» артистка представила кліп на трек «I Love Me». У музичному ролику виконавиця протистоїть одному зі своїх альтер еґо.

Промо, яке з’явилося сьогодні, 6-го березня, починається з того, як 27-річна знаменитість проводить час в апартаментах. Пізніше з’являються інші її версії. Мине чимало часу, коли вона битиметься з однією, поки інша спостерігатиме за цим збоку. Коли її нарешті назвуть переможницею матчу, артистка вийде на вулицю цілковито впевнена.

Демі співає:

«Бо на мені чорний пояс, коли я б’юся з собою. Але я знаю, як любити когось іншого. Я, інша я, ще та ще я не перетинаються. О, чому я порівнюю себе з усіма. І я завжди тримаю палець на кнопці самознищення. Цікаво, коли «любити себе» достатньо? Я – найсуворіший свій критик. Я кажу чимало лай*а, але я десять із десяти, навіть коли я це забуваю».

Передаючи послання про любов до себе, виконавиця також згадує минуле. Вона зіштовхується з тріо, яке нагадує її колег із фільму «Рок-табір», а саме – учасників гурту Jonas Brothers. А ще їй стрічається жінка на носилках, яку затягують до карети швидкої допомоги, що, найімовірніше, – данина майже смертельному передозуванню Ловато 2018 року.

Наприкінці відео повз артистку пробігають молодята. Здається, це натяк на заручини її колишнього хлопця Вілмера Вальдеррами з Амандою Пачеко. Співачка зустрічалася з ним шість років.

Після прем’єри кліпу «I Love Me» Демі поділилася в інстаграмі, про що насправді пісня.

«Я не можу окреслити словами те, чим був для мене останній рік… Але ця пісня зосереджена на багатьох моментах, які відбувалися в моїй голові. У нас бувають добрі дні, і у нас бувають погані дні. Найкраще, що ми можемо зробити, – це бути найкращою версією себе і святкувати це з тими, хто нам найближчий. Хотіла також салютувати всім своїм ловатикам за те, що вони завжди були поряд. 2020-й – це НАШ рік!»