Новини

У Великобританії готують гастролі голограми Вітні Г’юстон

4 сентября 2019

Керівники «Base Entertainment», які працювали над створенням голограм Бадді Голлі, Роя Орбісона та Емі Вайнгаус на замовлення маєтків останніх, готують шоу з зображенням Вітні Г’юстон.

Вони об’єднали зусилля з музичним видавцем «Primary Wave», котрий у травні підписав договір із правовласниками Г’юстон щодо створення голограми покійної зірки.

Сет Фабер, віцепрезидент з маркетингу «Primary Wave», розповів для британського журналу «Music Week», що тур буде «неймовірним шоу». Іще Фабер додав:

«Стільки зусиль пішло на те, щоб зробити шоу максимально автентичним. Це буде феноменальним досвідом».

Раніше редактори «The New York Times» повідомляли про плани проведення концертів з голограмою Г’юстон, до яких будуть залучені оригінальна гастрольна група та беквокалісти співачки, включаючи її зведеного брата Ґері.

Минулого місяця оновлена версія треку Г’юстон за 1990 рік «Higher Love» від DJ Kygo стала першою піснею після смерті знаменитості, яка потрапила до п’ятірки найкращих у синґловому чарті Великобританії.

Вітні пішла 2012 року. Співачка потонула у ванній готелю в Беверлі-Гіллз, штаті Каліфорнія. Її смерть сталася за день до проведення 54-ї щорічної премії «Греммі».