Новини

Переглядайте кліп Авріл Лавін на пісню «I Fell in Love with the Devil»

16 июля 2019

Авріл Лавін представила екранізацію «I Fell In Love with the Devil» – останнього синглу з її нового альбому «Head Above Water».

Похмурий кліп від режисера Елліотта Лестера показує співачку в численних пишних сукнях. Артистка блукає кладовищем, що в лісі, та натрапляє на таємничого чоловіка. Останній, певно, є самим Дияволом, у котрого закохується героїня. Але зрештою вона тікає від нього.

Після закидів від деяких релігійних критиків Лавін пояснила, що пісня, авторство котрої належить їй самій, – це зображення отруйних стосунків.

«»Fell in Love with the Devil» – це постійне нагадування собі, що деякі з найлихіших людей у цьому світі можуть бути замасковані під янголів. Прошу, дозвольте моїй пісні бути нагадуванням, щоб не дозволити чужим демонам вас збити зі шляху. Нині я збираюся розірвати цей цикл, поховати всі токсичні стосунки та пов’язані з ними речі, які люди зробили мені в минулому, які стосуються сьогодення і майбутнього», – зазначила Лавін в інстаграмі.

Лавін видала свій шостий студійний альбом «Head Above Water» у лютому цього року. Лонґплей, котрий включає трек із Нікі Мінаж «Dumb Blonde», ознаменував повернення співачки до музики після прем’єри п’ятого диска за 2013 рік.