Новини

Пінк поділилася солодкими моментами з донькою Віллоу в емоційному кліпі «Wild Hearts Can’t Be Broken»

30 января 2018

Після виконання емоційної балади «Wild Hearts Can’t Be Broken» на шістдесятій церемонії «Греммі» Пінк потішила фанів музичним відео на трек. Знятий у чорно-білому форматі кліп показує виконавицю в білій майці та мішкуватих штанах.

«Недостатньо мотузки, щоб мене зв’язати, Недостатньо клейкої стрічки, щоб заліпити цей рот, Камені, які ви кидаєте, можуть змусити мене кровоточити, – співає вона. – Але я не зупинюся, доки ми не вільні, Дикі серця неможливо розбити, Ні, дикі серця неможливо розбити».

Пінк не сама в екранізації. У кадрі з’являється її шестирічна донька Віллоу. Вона притискається до неньки та цілує її в щоку. Наприкінці відео Пінк тримає дитину на руках й усміхається на камеру.

Реліз кліпу супроводжується доброчинним пожертвуванням. 38-річна співачка зазначила в своїй заяві: «Як посол ЮНІСЕФ я пишаюся тим, що співпрацюю з організацією, котра підтримує жінок і дітей в усьому світі. На честь цієї неймовірної організації, на честь цього відео «Wild Hearts» і на честь дівчаток і жінок усього світу, котрі стоять за себе, я зроблю пожертви й закликаю те саме зробити вас, якщо вами керує дух».

«Wild Hearts Can’t Be Broken» – це она з пісень із останнього альбому виконавиці «Beautiful Trauma». На підтримку платівки вона планує влаштувати сорокадатний тур Північною Америкою. Мандрівка розпочнеться 1-го березня в Феніксі, Аризоні, і триматиме до 1-го червня, коли відбудеться концерт в Інґлвуді, Каліфорнії. Перед дорогою Пінк 4-го лютого виконає гімн США на «Суперкубку».