Новини

Pitbull поставив собі за мету навчати 2019 року двадцять тисяч дітей

18 декабря 2018

Обіцянка включена до новорічної резолюції виконавця. Гітмейкер «Timber» є співзасновником і послом «SLAM!» («Sports Leadership Arts and Management»). Це – чартерні школи, які тепер розташовані на семи локаціях. Перший кампус звели 2013-го року в рідному місті Pitbull, Маямі.

Артист бажає подвоїти кількість учнів: «Коли мова йде про освіту, у нас нині є десять шкіл, у яких навчається десять тисяч дітей. На наступний рік ставлю собі за мету відкрити двадцять шкіл для двадцятьох тисяч дітей».

Pitbull, справжнє ім’я котрого Армандо Перес, пишається своєю освітньою роботою зі «SLAM!» Завдяки його навчальним закладам освіту здобувають учні з небагатих сімей. навчання там безкоштовне. Артист переконаний, що успішність шкіл показує іншим, як мистецтво може допомогти з удосконаленням суспільства: 

«Моя головна мета – демонструвати людям потужність музики і те, як вона може об’єднувати людей. Суспільство, у якому ми живемо нині, цікавить лише миттєве задоволення. На екранах більше негативних, аніж позитивних новин. Тому, якщо ми можемо просувати музику, яка не розділяє, а об’єднує людей, то це для мене – головне досягнення».