Новини

Почалося: обранець Ріанни Гассан Джаміль бажає, щоб вона прикрила сором

26 апреля 2019

Насолоджуйтеся відвертими знімками Ріанни в Інстаграмі, доки вони ще там є! Є ймовірність, що барбадська співачка щільно прикриє себе ношею, якщо таки вирішить поєднати своє життя з нинішнім обранцем Гассаном Джамелем.

Снують чутки, що саудівському мільярдерові, який є побожним мусульманином, забаглося, щоб 31-річна зірка відмовилася від свого спокусливого образу й носила стриманіший одяг. Як повідомляють, потенційний наречений артистки повільно переконує Ріанну наближатися до мусульманських стандартів.

Особа, яка раніше дружила з артисткою, хвилюється за неї.

«[Гассан] хоче, щоб Ріанна притлумила свою звабливість і вона вже це робить. Це дуже нагадує контроль», – зазначило джерело.

На сайті також зазначили, що зірка не тільки обирає менш спокусливе вбрання, а й погладшала відтоді, як почала зустрічатися з мільярдером.

«Дивно бачити, як Ріанна змінюється для чоловіка. Це не та жінка, яку я знаю. Я хвилююся», – додав занепокоєний друг.

Одначе на нещодавніх інстаграм-знімках непомітно, що Ріанна збавила спокусливість.

Раніше подібні зміни торкнулися й життя Джанет Джексон, яка вийшла заміж за катарського магната Віссама Аль Ману, котрий також сповідує іслам. Він, як повідомляли, попросив Джанет не носити одяг, що не прикривав її руки, ноги та мав глибокі вирізи. Подружжя розлучилося у квітні 2017-го року після народження сина Ейса Аль Мани в січні того самого року. Відтоді Джанет повернулася до свого попереднього стилю й не соромиться показувати на сцені «зайві» частини тіла.

Щодо майбутнього Ріанни з Гасаном, то джерело нещодавно запевнило «HollywoodLife.com»: зірка не зволікатиме зі ствердною відповіддю на освідчення багатія. Щоправда, про заборони раніше теж не йшлося.

«Ріанна до нестями закохана в Гассана, вона знайшла свого чарівного принца. Вони зустрічаються вже понад два роки, і на вигляд артистка дуже щаслива. Якби завтра він освідчився їй, вона б відповіла: «Так»… Ріанна – втілення незалежної жінки, але вона захоплюється тим, якою сильною особистістю є Гассан. Не тільки на її думку, а й на думку всіх, хто з ним перетинається. Він направду дозволяє їй почуватися особливо, і вона знає: поруч із ним їй не потрібно вдавати іншу», – розповіла наближена до співачки особа.