Новини

Погляньте, як Jamiroquai переробив пісню Девіда Бові «Let’s Dance» на коронавірусний гімн «Lockdown»

30 марта 2020

У непрості часи артисти підбадьорюють себе та слухачів жартівливими піснями. От і соліст гурту Jamiroquai Джей Кей поділився в інстаграмі своєю версією танцювальної класики вісімдесятих. Він переробив гіт, продюсером котрого став Найл Роджерс, а виконав Девід Бові.

«Попереду ще три місяці…» – прокоментував відеоролик артист.

«Зачинені, надіньте маску на обличчя і переглядайте ТБ. Зачинені, доноситься звук дітей, усі вони кричать на мене. Зачинені, це намагання уникнути COVID-19. Зачинені, у мене болить голова, серйозний головний біль», – співає Jamiroquai замість оригінального тексту пісні.

Дійшовши до бриджу співак повідомляє:

«І якщо в тебе сухий кашель, я тікаю від тебе. Страшна лихоманка із діареєю. Ти знаєш, що цей вірусний грип і тебе намагається вбити. Якщо тобі кортить бігти під автобус, то це тому, що тобі нудно».

Ознайомитися з переробленою класикою можна нижче.

Минулого тижня музикант, який на ютюбі публікується під іменем Уріан Гакні (Urian Hackney), задіяв свої навички, щоб перетворити «Stay Away» Nirvana на оголошення про коронавірус. Артист зафільмував, як виконує композицію на барабанах, гітарі та басі, а також скопіював манеру співу Курта Кобейна. При цьому Уріан переробив текст пісні. Зокрема, у куплеті з’явилися рядки «Витирайте начисто кожну поверхню (я дезинфікую!) Запасіться рисом і квасолею (я дезинфікую!), а в приспіві фраза «Залишайтеся всередині».

Майкл Стайп із гурту R.E.M. також опублікував короткий виконання гіта свого колишнього гурту «It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)» (у перекладі – «Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я почуваюся добре)»). Артист створив на основі твору нове відео про убезпечення від коронавірусу.