Новини

Погляньте, як Мадонна випиває чашку сечі після приймання крижаної ванни

19 ноября 2019

У неділю 17-го листопада Мадонна поділилася кліпом, у котрому зафіксована її незвичайна повсякденна програма. Процедури включають приймання крижаної ванни та випивання чашки власної сечі.

61-річна співачка, яка нині гастролює в межах «Madame X Tour», задокументувала для шанувальників свій ритуал (відбувається о третій ночі) в інстаграмі.

«Чи не розпочати б нам виклик крижаною ванною? Сорок один градус. Найкраще лікування травм», – прокоментувала попкоролева кліп, у якому вона перебуває в готелі з виконавцем Аламаліком Вільямсом та занурюється в заповнену льодом ванну.

Медж, убрана в спортивне боді та гумові шкарпетки, також показала синці на правому передпліччі та на нозі. Після понад хвилинного перебування в льоду гітмейкерка зняла гумові шкарпетки, щоб продемонструвати, наскільки почервоніла її шкіра.

«Тож ви знаєте, як воно холодно», – мовила виконавиця, а Аламалік захоплено прокоментував: «Вельми-вельми поважаю».

Потім зірка продовжила. Вона випила жовту рідину з білої чашки й додала: «Справді добре пити сечу після того, як ви вийшли з морозної ванни».

Виконавиця «Justify My Love» не вперше вдається до уринотерапії. Якось вона зізналася, що раніше дзюрила собі на ноги, щоб мати атлетичні нижні кінцівки.

Щодо музичної мандрівки, то наступна зупинка Мадонни в межах туру відбудеться сьогодні в Лос-Анджелесі.