Новини

Ріанна продемонструвала форми в спокусливій білизні з лавандовим леопардовим візерунком

1 августа 2019

Ріанна хизується своїми відомими принадами, щоб просувати нову лінійку спідньої білизни. 31-річна барбадоська красуня поділилася кількома пікантними світлинами в інстаграмі. Для знімків артистка позувала в мереживному бюстгальтері з леопардовим візерунком.

Продаж нової колекції від бренду виконавиці розпочався онлайн у ніч на четвер 1-го серпня.

«Лавандове леопардове мереживо. Одягніть це», – ідеться в підписі до одного зі знімків.

Як і можна було очікувати, розділи коментарів біля зображень затопили словами. Колега знаменитості Остін Магоне навіть жартома пофліртував із артисткою: «Візьме мене просто зараз». Ліндсей Логан лаконічно зазначила: «Прекрасна». А танцюрист і співаку Ліам Феррарі додав: «Що! Ти ще й справжня, ого».

Поки Ріанна зосереджена на своєму модному бізнесі, її шанувальники жадають нової музики від артистки. Подейкують, що дев’ятий студійний альбом зірка видасть на якесь із головних свят. А ще писали, що в майбутньому студійникові Ріанна приділить чимало уваги танцювальній музиці та реґі.

Нещодавно також повідомили про Ріаннине від’єднання від інстаграм-сторінки заснованого Джеєм Зі потокового сервісу «Тайдал». Натомість артистка почала стежити на сторінкою спотіфая. Це призвело до міркувань, що вона воює з гіп-гопмагнатом, і вирішила розлучитися з тайдалом. Останній, до речі, звинувачували у спланованому витоку її альбому 2016 року «Anti» задля збільшення продажів «Lemonade» Бейонсе Ноулз. Ріанна ці чутки не прокоментувала.