Новини

Ріанна шокувала шанувальників знімком із новонародженою дитиною на руках

1 ноября 2019

Серцебиття шанувальників Ріанни, імовірно, було пришвидшеним, коли вони днями прокручували інстаграм-стрічку виконавиці. На одному з викладених знімків артистка позувала з немовлям на руках.

Чутки про те, що знаменитість при надії, з’являлися неодноразово, тож фани, зрозуміло, на якусь мить були в шоці, коли побачили публікацію. Природно, що чимало з них могли подумати, що це дитина Рі.

Насправді ж гітмейкерка «Umbrella» потримала на руках дитину колишньої особистої помічниці, яка стала керівницею її корпорації Дженніфер Розалес. Остання народила у вівторок 29-го жовтня сина. У підписі до знімка Ріанна назвала себе тіткою дитини.

«До того, як прочитати коментар, мені ледве дах не зірвало!»; «Моє серце закалатало, бо спало на думку, що ти зі своєю дитиною»; «Трясця, ти мене обманула на мить», – відгукнулися користувачі фотохостингу.

В окремому дописі виконавиця зазначали, що була присутня на пологах, привітала породіллю та висловила любов матері та малюку.

Звістка з’явилася після того, як Ріанна підтвердила, що перебуває в «ексклюзивних стосунках», хоча ім’я свого обранця Гассана Джаміла співачка не згадала.

«Так, я зустрічаюся. Насправді я перебуваю в ексклюзивних стосунках вже досить довго, і все відбувається дуже добре, тож я щаслива», – зазначила зірка в недавньому інтерв’ю.

Вона також додала, що одного дня «без сумніву» хотіла б завести дітей, перш ніж пожартувати, що одкровення відтепер спричинить появу купи побрехеньок про її вагітність.