Новини

Ріанна судиться зі своїм батьком через використання назви її бренду

16 января 2019

Поп-зірка, повне ім’я котрої Робін Ріанна Фенті, використала для назви косметичного бренду власне прізвище. Її компанія почала розповсюджувати продукцію – широкий асортимент мейкап-засобів – 2017-го року.

Попри те, що в назві торгової марки фігурує слово «Фенті», батько виконавиці Рональд Фенті заснував того ж 2017-го продюсерську компанію «Fenty Entertainment».

Нині, як повідомляє «TMZ», Рі позвалася до суду на тата, котрого звинувачує в отриманні прибутку на її імені й репутації бренду.

У документах, які дісталися ресурсу, Ріанна також стверджує, що батько безуспішно намагався зареєструвати товарний знак «Fenty» для бутиків у курортних готелях.

Атистка, як пишуть, надіслала чимала листів до Рональда, але родич їх проігнорував. Після цього співачка звернулася до судді з проханням заборонити йому використання торгової марки.

В інших документах артистка звинуватила тата і його ділового партнера в тому, що вони неправомірно рекламують себе як її представників, щоб вимагати мільйони доларів. Як ідеться в паперах, 2017-го підприємці намагалася забронювати п’ятнадцять виступів зірки в Латинській Америці без її дозволу.

Щодо музичних новин, то Ріанна нещодавно зазначила, що її майбутній альбом прибуде цього року.

На запитання фана в Інстаграмі про те, коли буде оприлюднено наступника «Anti», вона стисло відповіла: «2019».

Вокальний продюсер виконавиці «Umbrella» також розповів про, за його словами, неймовірний лонгплей «R9», який, мовляв, вражає.