Новини

Рікі Мартін представив кліп на пісню «Fiebre» із Wisin and Yandel

26 февраля 2018

Рікі Мартін повернувся в музичну індустрію. Артист представив іспанськомовний сингл «Fiebre», який записав із пуерто-риканським дуетом Wisin and Yandel. Поява пісні супроводжувалася прем’єрою кліпу на неї.

Ролик на майже чотири з половиною хвилини знімали в морському місті Пуерто-Вальярті. Усе починається зі сцени в ліжку, а продовжується танцями Рікі зі звабливими панянками. У композиції Мартін оспівує захопливе кохання та свої почуття.

Рікі вперше представив нову пісню під час концерту в Дубаї. «Для мене це особливий момент, оскільки я вирішив презентувати свій новий сингл саме тут, у цьому чарівному місті», – сказав тоді виконавець.

«Fiebre» – перши сингл, який Рікі видав цього року. Снує чутка, що трек буде включений до його майбутнього лонгплея, назва котрого ще невідома. Попередній диск «A Quien Quiera Escuchar» артист представив 2015-го року. Останній дебютував на двадцятій позиції чарту «Billboard 200» і верхівці чарту «Top Latin Albums».

Нині Рікі також зайнятий просуванням серіалу «Американська історія злочинів: Убивство Джанні Версаче». 46-річний артист грає там Антоніо Д’Аміко – помічника дизайнера.