Новини

Ріта Ора «намагається поважати» Шеріл Коул, коли виступає з Ліамом Пейном

19 июня 2018

Часто, коли у знаменитостей запитують «а як до цього ставиться ваш чоловік/дружина?», ті відповідають, що все це – лише робота. Але у випадку з Ліамом Пейном і Шеріл Коул, схоже, не все так просто.

Виконавиця пісні «Anywhere» об’єдналася з учасником One Direction щоб записати для фільму «П’ятдесят відтінків свободи» саундтрек «For You». Вони здійснили задумане та представили пісню наживо під час шоу Джиммі Феллона в лютому. Там Ріта й Ліам зближалися обличчями, а наприкінці нібито збиралися поцілуватися.

На подальших виступах хореографія значно пом’якшилася. У тому числі й га «Brit Awards», коли Шеріл спостерігала за виступом Ліама та Ріти з зглядацької зали. Але причин для хвилювання зіркової матусі не було: батько її сина Беара та білява колега виступали поодаль одне від одного.

Тепер Ора розповіла про ці нововведення у виступах. В інтерв’ю вона сказала, що вирішила не розпалювати напруженість, про яку розповідав пресі Ліам.

«Тільки уявіть, як це, опинитися в такій ситації. Я, очевидно, стараюся поважати Шеріл і все, що нині відбувається, – зазначила Ора. – Я поводилася дуже професійно, Ліам – теж. У нас була єдина мета – просувати сингл, тож ми просто це й робили».

«П’ятдесят відтінків свободи» уже доступні на дисках. Ріта зазначила, що довго чекала часу, коли стане частиною кінофраншизи.

«Я надіслала цю пісню за кілька місяців наперед і мені врешті-решт відповіли, що вона не виходить із їхніх голів. Мені сказали, що це був найсильніший суперник, а я така «Це, трясця, неймовірний час! Я зверталася до вас із пропозиціями всього п’ять років!»»

Попередні саундтреки для «П’ятдесяти відтінків» записали Еллі Ґолдінґ і Тейлор Свіфт із Зейном Маліком.