Новини

Роббі Вільямс розповів про боротьбу з психічною недугою

28 февраля 2018

Колишній учасник Take That поділився в інтерв’ю з «The Sun» подробицями пережитої депресії.

«На щастя й на жаль, я схильний саботувати все, окрім своїх девайсів, – сказав Роббі. – У мене була хвороба, що хотіла вбити мене, і сиділа вона в моїй голові, тож мені потрібно було захищатися від цього».

Артист пояснив: «Іноді це душить, а іноді – це інструмент, який мені потрібен для сцени. Іноді я живу в блаженстві й це дивовижно. Але здебільшого я – людина: здобуваю людський досвід, стараюся впоратися з випробуваннями та нещастями, які відбуваються в осередку між моїми вухами».

Минулого грудня Вільямс обговорював питання депресії та психічного здоров’я з «NME». Він зазначив: «У ті дні ти ще не знав, що з тобою відбувається; ти лише знав, що живеш тим, що у твоїй голові, і геть не тямиш, що це. Ти чув про слово, яке називали»депресією», але не ототожнював це з собою. У ЗМІ ніхто не описав того, що зі мною відбувалося, або що я відчував».

За словами Вільямса, тоді він був значно замкненішим:

«Через це я став більш інтровертним. Нині інакше. Я вмикаю телевізор, а там люди постійно говорять про ці речі, і нині про таке прийнятно говорити».

Іще в інтерв’ю Роббі розповів, що сумує за Джорджем Майклом, котрий спочив у грудні 2016-го, і з яким він дружив.

До того ж артист підтвердив, що нещодавно пройшов серйозне лікування. Торішнього вересня в нього виявили патологію головного мозку та шпиталізували.