Новини

Родичі Джорджа Майкла продали його останній дім

13 августа 2019

Згідно з документами американських земельних реєстрів, які отримала британська газета «Daily Mirror», нерухомість шістнадцятого сторіччя, розташовану в місті Ґорінґу-на-Темзі, придбала пара. Це було минулого місяця. Ціна питання становила чотири мільйони сто тисяч доларів.

Адвокат Джон Рейд, який працює на родину Джорджа та відповідає за їхнє майно, підтвердив продаж і попросив поважати приватне життя нових власників.

«Ми можемо підтвердити, що продали колишній будинок Джорджа в Ґорінґу-на-Темзі. Це було місце, яке він любив, не в останню чергу за конфіденційність, котру воно йому забезпечувало. Тому ми просимо поважати приватне життя нових власників, щоб вони могли насолоджуватися власністю, як і він».

Гітмейкера «Faith» знайшов без ознак життя його партнер Фаді Фавас. Артист помер через серцеву хворобу та проблеми з печінкою. Йому було п’ятдесят три.

Відтоді будинок став місцем паломництва для прихильників Джорджа, і на початку цього року родина зірки попросила шанувальників припинити покладання квітів поза помешканням, а також біля його будинку в Гайґейті, що на півночі Лондона.

Продаж відбувся попри петицію на сайті «Change.org», у якій запропонували перетворити будинок на музей.

Родина співака також мала проблеми з Фавасом, який мешкав в іншому лондонському домі екслідера Wham! Хоча ім’я колишнього перукаря не згадано в заповіті Джорджа, той пробирався на територію власності та був заарештований за підозрою у заподіянні шкоди помешканню минулого місяця після того, як його помітили на даху. Фаді звільнили під час слідства.