Новини

Рокери Panic! At The Disco очолять із Кендріком Ламаром «Редінґ і Лідс», а ще є шанс їхньої співпраці

22 августа 2018

Провідний вокаліст колективу Брендон Урі та його команда ділитиме цими вихідними сцену з хіп-хоп-іконою. В коментарі для «Kerrang!» лідер Panic! At The Disco зазначив, що «немає більшої честі».

«Я – палкий шанувальник Кендріка Ламара, я дуже поважаю цього хлопця, – зазначив рокер. – Не можу дочекатися зустрічі з ним. До цього мені ніколи не випадало шансу побачитися з ним. Думаю, від цього в мене просто зірве дах. Я цього поки не стверджуватиму, але якщо співпраця станеться, то вона станеться».

Коли оприлюднили данні про очільників музичних подій, чимало меломанів заговорили про «найгірший лайнап усіх часів». Проте Урі похвалив різноманіття цьогорічних «Редінґ і Лідс»:

«Думаю, це круто – мати такий еклектичний лайнап. У нього додано стільки різноманітних артистів, і це захоплює. Без правил і зосередження лише на рок-артистах чи одному жанрі. Усі ці виконвці збируцться разом, щоб створити щось направду різнобарвне і веселе. Люблю це!»

Фестивалі «Редінґ і Лідс» відбудуться з 24-го по 26-те серпня. Його хедлайнерами також стануть Fall Out Boy і Kings of Leon.