Новини

Сексуальність і кітч у новому кліпі «Время и Стекло»

31 мая 2018

У треку DoDo і Позитив ведуть томні міркування під фірмовий саунд. Вони стали дорослішими, розкутішими і відвертішими у самовираженні та в музиці. Їхні голоси звучать по-новому, але стиль залишається впізнаваним.

У новому кліпі «Е,Бой» виконавці знову експериментують: розкриваються у сексуальних і зухвалих образах і додають актуальним трендам іронії і кітчу. Режисер відео Таню Муіньо обігрує це в концепції телемагазину. У цьому ілюзорному світі cейлів і солд-аутів все є підкреслено перебільшеним: зубна паста «Фотошоп», тренажер «Eenie Meenie» і вітаміни «DoDo» гарантують бездоганний зовнішній вигляд, а гель «Позитив» і омивач для скла «505» роблять життя ідеальним.

У кадрі тільки два артиста, яскраві індивідуальності — DoDo і Позитив. Надя перетворюється на казкову русалку, а в образі Позитиву оживає герой треку — той самий Бой, поруч із яким дівчата втрачають голову. Навіть травми, отримані після падіння з мотоцикла, не завадили артисту продовжити зйомку та зробили персонажа ще брутальнішим.

Тизер кліпу менш ніж за добу потрапив до трендів YouTube. Спеціально до виходу нового відео MOZGI WEAR розробив ексклюзивну лінійку мерчу з принтом «E,Boy».